KTOOLS LONG PLAY NOSTALGIA MAVİ PİKAP Daha büyük görüntüle

KTOOLS LONG PLAY NOSTALGIA MAVİ PİKAP

Özellikler

Firma K TOOLS
Renk Mavi
Devir 33, 45 ve 78 Plaklar

2 500,00 TL

Ürün Açıklaması

KTOOLS  NOSTALGIA

PORTATİF PİKAP

BLUETOOTH BAĞLANTI ÖZELLİĞİ AUX ÇIKIŞI KULAKLIK ÇIKIŞI HARİCİ SES SİSTEMİ ÇIKIŞI POWERBANK VE HARİCİ GÜÇ KAYNAĞI İLE ÇALIŞMA

33, 45 ve 78 DEVİR BÜTÜN PLAKLARI DİNLEYEBİLİRSİNİZ

Nostalji ve Teknoloji Bir Arada

Sizi zaman tünelinde eşşiz bir  yolculuğa çıkaracak Ktools Long Play Prime, plağınızı dinlerken arşivinizi usb çıkışı ile dijitalleştirebileceksiniz. Usb bağlantı noktası, Bluetooth bağlantısı ve Aux çıkışı ile telefonunuzda bulunan müziklerin tadını çıkaracaksınız

Ktools Nostalgie K344 Mavi Bluetoothlu Çanta Pikap
Ktools Nostalgie K344, taş plaklar da dahil tüm plakları çalabilen bir bluetoothlu pikaptır.
Ktools Nostalgie K344’ü USB uçlu güç kablosu sayesinde, powerbank ve priz adaptörü ile kolayca çalıştırabilirsiniz.
Ktools Nostalgie K344 pikap bluetooth bağlantısı ile ses çalabilen bir pikaptır. Ancak Aux girişini kullanarak da tablet, telefon ya da bluetooth özelliği olmayan bir cihazdan ses aktarımı gerçekleştirebilirsiniz. Sesi dışarı vermek istemediğiniz zamanlarda da kulaklık girişini kullanarak müzik dinleyebilirsiniz.
2 x 2 watt gücünde dahili stereo hoparlörleri sayesinde yüksek ses çıkışı sunan Ktools Nostalgie K344 pikap RCA çıkışına sahiptir. Daha yüksek ses elde etmek istediğinizde RCA çıkışını kullanarak pikabınızı harici bir ses sistemine de bağlayabilirsiniz.
Pikabın üzerinde yer alan kontrol tuşları ile dinlediğiniz müzik parçalarını iler geri sarabilir, durdurup yeniden başlatabilir ya da sesi arttırıp azaltabilirsiniz.
Asansörlü iğne kolu sistemi ile rahat kullanım sağlayan Ktools Nostalgie K344, Auto–stop özelliği ile plak bittiğinde otomatik olarak durur. Bu özellik aynı zamanda plaklarınızın da ömrünü uzatır.
Suni deri kaplamalı ahşap çanta pikabınızı olası darbeler ve tozlanmalara karşı korumanıza yardımcı olurken kolayca saklamanızı ve taşımanızı da sağlar.
Kutunun İçinde Neler Var?
Ktools Nostalgie K344 Mavi Bluetoothlu Çanta Pikap
Priz adaptörü ve güç kablosu
Garanti Süresi
Ürün orijinal kutusunda olup Türkiye Distribütörü tarafından 2 yıl garantilidir.
Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı atmayınız.