THE BEATLES  LET IT BE 1970 LP. ORİJİNAL, TÜRKİYE BASKISI Daha büyük görüntüle

THE BEATLES LET IT BE 1970 LP. ORİJİNAL, TÜRKİYE BASKISI

Özellikler

Sanatçı THE BEATLES
Firma APPLE RECORDS
Orijinal Yılı 1970
Tür Rock, Pop Rock
Format Türü Plak
Format LP.
Basım Yeri Türkiye
Etiket Numarası MOCT 3
Plak Kondisyonu ex (excellent - mükemmel)
Kapak Kondisyonu ex- (exellent minus)

5 000,00 TL

Ürün Açıklaması


TRACKLIST:

 A1- TWO OF US    A2- DIG A PONY   A3- ACROSS THE UNIVERSE
A4- I ME MINE   A5- DIG IT   A6- LET IT BE
A7- MAGGIE MAE
B1- I'VE GOT A FEELING   B2- ONE AFTER 909
B3- THE LONG AND WINDING ROAD   B4- FOR YOU BLUE
B5- GET BACK
PLAK KONDİSYON DEĞERLENDİRME TABLOSU

SS ( Still Sealed – Ambalajı Açılmamış ): Orjinal fabrika ambalajı hiç bir şekilde açılmamış plaklar için kullanılır. Rakamsal değeri 10 / 10 olarak değerlendirilir.
M ( Mint – Hiç Kullanılmamış ): SS’den tek farkı orijinal ambalajının olmaması yahut açılmış olmasıdır. Hiç iğne değmemiş plaklar için kullanılır. Rakamsal değeri 10 / 9 olarak değerlendirilir.
M- ( Mint Minus ): En yüksek derecede itina ile kullanılmış, en ufak defosu bulunmayan plaklardır. Rakamsal değeri 10 / 8,5 olarak değerlendirilir.
EX ( Excellent – Mükemmel ): Minimum derecede kullanılmışlık belirtileri bulunur. Herhangi bir çizik bulunduğu takdirde bu tanımlama kesinlikle kullanılmaz; sadece çok hafif bir kaç sıyrık varsa kullanılabilir. Rakamsal değeri 10 / 8 olarak değerlendirilir.
EX- ( Excellent Minus ): Plağın ve kapağın çeşitli yerlerindeki (sırt, etiket, plak yüzeyi…) kullanılmışlık belirtileri görülebilir ölçüdedir. Plakta rahatsız edici bir çizik veya dipses bulunmamalıdır. Rakamsal değeri 10 / 7,5 olarak değerlendirilir.
VG+ ( Very Good Plus – İyi Durumda ): Plak ve kapak belirgin bir kullanılmışlık arz eder. Plak yüzeyinde çeşitli sıyrık ve izler vardır, ve parlaklık hafifçe kaybolmuştur. herhangi bir atlama ve takılma kesinlikle bulunmaz. Kapakta çeşitli aşınmalar ve hafif bükülmeler olabilir ama herhangi bir eksik olmamalıdır. Rakamsal değeri 10 / 7 olarak değerlendirilir.
VG ( Very Good – Vasatın Üstü ): Plak ve kapak oldukça fazla derecede kullanılmıştır. Plak yüzeyi parlaklıklığını kaybetmiştir, çeşitli çizik ve izler içerir. Hafif iğne ağırlığında atlama olabilir ama hiçbir takılma olmaması gerekir. Plak kapağı aşınmıştır, rengi solmuş olabilir. Plak izi (ring wear) belirgin şekilde görülür. Rakamsal değeri 10 / 6,5 olarak değerlendirilir.
G ( Good – Vasat ): Plak ve kapak aşırı derecede kullanılmıştır. Plakta derin çizikler bulunabilir, atlamalar ve takılmalar vardır. Kapak çok yıpranmıştır, Plak izi çok belirgindir ve kapakta çeşitli bükülmeler ve yırtıklar vardır. Rakamsal değeri 10 / 6 olarak değerlendirilir.
P ( Poor – Kötü durumda ): Plaktaki çizikler çok fazla ve derindir. Plak yüzeyi ve etiket çok yıpranmıştır. Hatta kapak yırtık ve eksik; plak, kırık olabilir. Bu durumdaki bir plak zaten sık olarak satışa sunulmaz; ancak tarihi veya arşivsel önemi büyük olan plaklarda mevzu bahis olabilir. Rakamsal değeri 10 / 6 altındaki plaklar olarak değerlendirilir.